Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731370760

Amistoso (Int.) 731370760 Información oficial sobre el partido 731370760 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Fiorentina Brava Alineación oficial del equipo 'Fiorentina Brava' en el partido 1 - 6 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fiorentina Brava Alineación oficial del equipo 'Fiorentina Brava' en el partido 0 - 6 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiorentina Brava

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Tom Waldau va pentinar un córner cap al segon pal que Aurel Ţura va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Mülayim Talas no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Costi Biţu de Fiorentina es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Anatol Mărăşoiu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pedro Tolerano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 35 pels visitants. En Anatol Mărăşoiu va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Einar de la Maza va augmentar l'avantatge de Inmundicia a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Pablo Martín Gómez va augmentar l'avantatge de Inmundicia a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Jesús Luis Díaz va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-6.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Anatol Mărăşoiu va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Bo Sampers de Inmundicia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Einar de la Maza va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.