Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731370226

Amistoso (Int.) 731370226 Información oficial sobre el partido 731370226 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Moixi's PV Alineación oficial del equipo 'Moixi's PV' en el partido 4 - 1 Zamotajev Alineación oficial del equipo 'Zamotajev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Moixi's PV Alineación oficial del equipo 'Moixi's PV' en el partido 5 - 0 Zamotajev Alineación oficial del equipo 'Zamotajev' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moixi's PV

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Román Soler de Moixis aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Román Soler va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Moixis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Taboada Soto des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Moixis va aconseguir el 4 - 0 quan Carlos Taboada Soto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Hristo Venkov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Aušrys Magonitaitis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Al minut 35 un refús amb el peu d'en Aušrys Magonitaitis va anar a parar als peus del Hristo Venkov que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Moixis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manolo Chanteiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Isaac Durban es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aušrys Magonitaitis al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Román Soler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 290 Minuto 91 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Carlos Taboada Soto era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 91. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Hristo Venkov de Moixis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Hristo Venkov de Moixis per doble groga al minut 57.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Taboada Soto.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Casadevall de Moixis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zamotajev

Goles Goles

  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Darijo Ivančič va anar a parar al cap de Harvy Nieto que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Zamotajev el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Darijo Ivančič va fer al minut 14 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Harvy Nieto, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harvy Nieto de Zamotajev va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.