Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731370205

Amistoso (RC) 731370205 Información oficial sobre el partido 731370205 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

VinnieJones Alineación oficial del equipo 'VinnieJones' en el partido 7 - 4 estrella estrellada Alineación oficial del equipo 'estrella estrellada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VinnieJones Alineación oficial del equipo 'VinnieJones' en el partido 4 - 2 estrella estrellada Alineación oficial del equipo 'estrella estrellada' en el partido
Tiene bastante suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VinnieJones

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del VinnieJones s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raúl Solé que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Raúl Solé de VinnieJones va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Martyn Weaver trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Luigi Rubini facilitava les coses al VinnieJones amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 69 (Ocasión de penalti): En Blerim Schrackmann va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): VinnieJones va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Raúl Solé va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Alberto Langarica de VinnieJones va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 105 per blocar una centrada d'en Martyn Weaver va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VinnieJones.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de VinnieJones, Rufino de Carvalho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Alberto Langarica anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a VinnieJones.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de VinnieJones Francisco Gabiño no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Noa Mužanović es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.

estrella estrellada

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Zoltán Mészáros de estrellada va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): estrellada va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Moreno Carossia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabricio Andara que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Konstantin Polyushin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Jerzy Żołnierczyk de estrellada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Konstantin Polyushin després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rufino de Carvalho va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Jerzy Żołnierczyk va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rufino de Carvalho va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Konstantin Polyushin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rufino de Carvalho, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fabricio Andara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 290 Minuto 97 (Ocasión de falta): En Jerzy Żołnierczyk va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Onofre Gamundí de estrellada es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Michal Žemla de estrellada va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Johannes Schefz de estrellada anava molt fort i col·locat però Rufino de Carvalho no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de estrellada Jerzy Żołnierczyk va intentar enganyar Rufino de Carvalho amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 4.