Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731369390

Amistoso (Int., RC) 731369390 Información oficial sobre el partido 731369390 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

DZIABUSIE Alineación oficial del equipo 'DZIABUSIE' en el partido 1 - 0 Anything Special Alineación oficial del equipo 'Anything Special' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DZIABUSIE Alineación oficial del equipo 'DZIABUSIE' en el partido 2 - 0 Anything Special Alineación oficial del equipo 'Anything Special' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DZIABUSIE

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wai Bi de DZIABUSIE aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): En Wai Bi va fer una ràpida incursió al minut 38, però en Egīls Capkevičs no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): DZIABUSIE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cássio da Costa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): DZIABUSIE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cássio da Costa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mārtiņš Šteinfelds-Akmeņlauks.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Zbigniew Mikoś hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marek Warakomski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Zbigniew Telenga de DZIABUSIE no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DZIABUSIE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giulio Minei va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Anything Special

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anything va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yiorgos Papanaoum, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.