Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731369337

Amistoso (Int., RC) 731369337 Información oficial sobre el partido 731369337 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Noobidiakos Alineación oficial del equipo 'Noobidiakos' en el partido 2 - 4 AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Noobidiakos Alineación oficial del equipo 'Noobidiakos' en el partido 2 - 1 AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,0 % 21,7 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noobidiakos

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Noobidiakos s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Jonne Huhdanmäki per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Noobidiakos va augmentar la diferència quan Aiantas Mpatistatos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Noobidiakos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giacomo Marcocchi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Noobidiakos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yiorgos Papanikolopoulos va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Noobidiakos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Fiorindo Bert va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolas Tsorlinis de Noobidiakos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandros Soukis de Noobidiakos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Myron Stoute de Noobidiakos es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Noobidiakos Aiantas Mpatistatos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Youssef Kandari. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Soulis Diakoulas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Youssef Kandari va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Noobidiakos i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Giacomo Marcocchi xutant per a Noobidiakos va fer anar la pilota just on la volia, però Youssef Kandari, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alexandros Soukis de Noobidiakos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

AD Villa Rosa

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Javier Miranda Galeano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alfredo Biarge la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 160 Minuto 89 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Ereño Murueta va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 89: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Miguel Encina va fer una jugada per la banda esquerra, però 汤 (Tang) 安贤 (Anxian) va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Es duien 94 minuts de partit jugats quan Alfredo Biarge va estar a punt de posar per davant a Villa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 汤 (Tang) 安贤 (Anxian) va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Youssef Kandari va xutar fora per a Villa, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Miguel Encina de Villa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 汤 (Tang) 安贤 (Anxian) en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Sergio Quijada de Villa va superar 汤 (Tang) 安贤 (Anxian), que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 4.