Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731369327

Amistoso (Int.) 731369327 Información oficial sobre el partido 731369327 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

The Trossachs Thistle Alineación oficial del equipo 'The Trossachs Thistle' en el partido 3 - 1 Pinillo Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Pinillo Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Trossachs Thistle Alineación oficial del equipo 'The Trossachs Thistle' en el partido 1 - 1 Pinillo Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Pinillo Club de Futbol' en el partido
Tiene suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Trossachs Thistle

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Oussama Selawi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Jean Pierre Valdivieso va donar a TTT un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): El gol de falta de Jean Pierre Valdivieso sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 82 i ampliar l'avantatge de TTT a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jorg Maassen hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Timon Hannes Runyon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pinillo. La jugada d'estratègia del TTT per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josef Sopko va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean van Velde de TTT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pinillo Club de Futbol

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Vicente Foces quedar desmarcat i marcar per a Pinillo al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Gil de Atienza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pinillo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, David Rubiralt va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Milo Potgieter va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Alfredo Vilallonga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Milo Potgieter va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes José Vicente Foces, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.