Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731369050

Amistoso (Int.) 731369050 Información oficial sobre el partido 731369050 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

The Butcherz F.C. Alineación oficial del equipo 'The Butcherz F.C.' en el partido 5 - 6 Barrakos Alineación oficial del equipo 'Barrakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
The Butcherz F.C. Alineación oficial del equipo 'The Butcherz F.C.' en el partido 7 - 2 Barrakos Alineación oficial del equipo 'Barrakos' en el partido
Tiene mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Butcherz F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Paolo Cesqui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Butcherz.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Daniele Mulargiu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Butcherz es posava per davant!
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Butcherz amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Siro Ferlini en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Passat el minut 54 de joc, Giovanni Paladino facilitava les coses al Butcherz amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 del partit, el jugador Iacopo Francolini de Butcherz va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Iacopo Francolini del Butcherz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Siro Ferlini quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Paolo Cesqui de Butcherz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Barrakos

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Rafael Olmo Vélez de Barrakos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Chase Cooke-Fuller que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Hermenegildo Copóns va anar a parar al cap de Michal Zapalač que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Barrakos el 2 - 3.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Michal Zapalač de Barrakos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michal Zapalač que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Barrakos.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 91 minuts, el tirador de faltes del Barrakos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maurice De Brabander, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Barrakos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Chase Cooke-Fuller va quedar-se sol davant el porter Andrea Avenoso, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Barrakos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrea Avenoso va desviar el xut final de Michal Zapalač després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Michal Zapalač de Barrakos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michal Zapalač de Barrakos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.