Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368865

Amistoso (Int.) 731368865 Información oficial sobre el partido 731368865 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Stella Jonica fc Alineación oficial del equipo 'Stella Jonica fc' en el partido 3 - 0 HETMAN ZAMOŚĆ Alineación oficial del equipo 'HETMAN  ZAMOŚĆ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stella Jonica fc Alineación oficial del equipo 'Stella Jonica fc' en el partido 2 - 0 HETMAN ZAMOŚĆ Alineación oficial del equipo 'HETMAN  ZAMOŚĆ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stella Jonica fc

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Patrice Le Flohic. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Stella va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sandid Ghommidh des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Stella van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Józef Huzarski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts disputats, Patrice Le Flohic gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Zbigniew Podstawski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Józef Huzarski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Zbigniew Podstawski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Corneliu Grigor. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Maciel Paiva Pereira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zbigniew Podstawski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mehrzad Javani de Stella es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

HETMAN ZAMOŚĆ

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antoni Llena va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Antony Herre, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): HETMAN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Peter Beisel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Per Linborg haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a HETMAN al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edilio Pozzi de HETMAN es va guanyar la targeta groga merescudament.