Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368666

Amistoso 731368666 Información oficial sobre el partido 731368666 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

FC Red Bull Sopron Alineación oficial del equipo 'FC Red Bull Sopron' en el partido 5 - 2 Real Madrid C.de F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.de F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Red Bull Sopron Alineación oficial del equipo 'FC Red Bull Sopron' en el partido 7 - 1 Real Madrid C.de F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.de F.' en el partido
Tiene mala suerte 7.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red Bull Sopron

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Red Bull amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Árisz Majercsik en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Red Bull va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dinesh Warakagoda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Árisz Majercsik que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Csaba Lengyel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Red Bull es posava per davant!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Gunter Druwel va augmentar l'avantatge de Red Bull a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Árisz Majercsik és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Balázs Paletta perquè aconseguís el 5 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En János Kotula va fer una magnífica aturada al minut 29, tot i el bon llançament de falta de János Király.
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de János Király quasi empata el partit al minut 32, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Dénes Mercs va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Dinesh Warakagoda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però János Kotula va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Dinesh Warakagoda gairebé va marcar per a Red Bull des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gunter Druwel de Red Bull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En János Király es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Madrid C.de F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Madrid va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que József Kelemen va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kemy Veeris.