Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368461

Amistoso (Int.) 731368461 Información oficial sobre el partido 731368461 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

S.S. SheLuSy Alineación oficial del equipo 'S.S. SheLuSy' en el partido 4 - 5 Deportivo San Felipe Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Felipe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
S.S. SheLuSy Alineación oficial del equipo 'S.S. SheLuSy' en el partido 4 - 4 Deportivo San Felipe Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Felipe' en el partido
Tiene un resultado normal 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S. SheLuSy

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 15 i semblava que SheLuSy desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Nicolas Klærke va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Nicolas Klærke de SheLuSy va demostrar les seves habilitats al minut 38 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el SheLuSy va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nicolas Klærke, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Nicolas Klærke facilitava les coses al SheLuSy amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Vittorio Manzella gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nicolas Klærke no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Nicolas Klærke va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Duilio Zerbin va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Manuel Pablos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Salatino de SheLuSy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Deportivo San Felipe

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfonso Cairada va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlos Alberto Mantos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Deportivo.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Deportivo l'avantatge per 1 - 3. Alfonso Cairada en va ser l'anotador.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Carlos Alberto Mantos al minut 56. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gael Oviedo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Timon Hannes Zindel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tezozómoc Braun de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.