Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731367389

Amistoso (Int., RC) 731367389 Información oficial sobre el partido 731367389 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Hassels Assels '06 Alineación oficial del equipo 'Hassels Assels '06' en el partido 2 - 1 FC ForcePunks Alineación oficial del equipo 'FC ForcePunks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hassels Assels '06 Alineación oficial del equipo 'Hassels Assels '06' en el partido 3 - 1 FC ForcePunks Alineación oficial del equipo 'FC ForcePunks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hassels Assels '06

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yazan Atout va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 38, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Hassels, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Yazan Atout de Hassels, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Yazan Atout del Hassels ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 55 podia haver acabat en gol, però Carlos Teive va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yazan Atout estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Peer Bagniewski, als 89 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Stefan Federl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hassels se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FC ForcePunks

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Beyshen Nurbek Uulu arribés a peus de Rimas Juozapas Danupas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Punks el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 40 (Ocasión de penalti): En Rimas Juozapas Danupas va llençar un penal al minut 40. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Punks van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rimas Juozapas Danupas no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gediminas Kaniušaitis de Punks es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robertas Selimavičius de Punks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gediminas Kaniušaitis de Punks va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".