Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731367311

Amistoso (Int.) 731367311 Información oficial sobre el partido 731367311 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

GoDo Alineación oficial del equipo 'GoDo' en el partido 7 - 3 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
GoDo Alineación oficial del equipo 'GoDo' en el partido 7 - 1 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
Tiene un resultado normal 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GoDo

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): Després de 10 minuts de partit, Robban Ekening igualava per GoDo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Henry Ballesteros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del GoDo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 13.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): GoDo va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 26 Claus Dieter Ebeer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan GoDo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Henry Ballesteros des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GoDo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kasimir Zeilhofer va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): GoDo va aconseguir el 6 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Orlando Araújo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Henry Ballesteros que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Claus Dieter Ebeer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Henry Ballesteros. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Orlando Araújo gairebé va marcar per a GoDo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Orlando Araújo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 91, però una magnífica aturada de Somprasong Punthai va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Olletas agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joe Emerson Almeja amb mestria.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mica Gomes va anar directament als peus de Jake Cummins que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Olletas van aconseguir el 6 - 3 que retallava diferències al minut 86 quan Joe Emerson Almeja sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mica Gomes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Miel Vulker va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Garcera de Olletas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.