Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731367310

Amistoso 731367310 Información oficial sobre el partido 731367310 en Hattrick

15.05.2024 18:40:00

Habka City Alineación oficial del equipo 'Habka City' en el partido 5 - 0 Citadel International Alineación oficial del equipo 'Citadel International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Habka City Alineación oficial del equipo 'Habka City' en el partido 7 - 0 Citadel International Alineación oficial del equipo 'Citadel International' en el partido
Tiene mala suerte 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Habka City

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Habka va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Bashir Ajlouni va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ibrahim Abdullah Eisa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Habka.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Niek Arts de Habka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Habka sempre confia amb les genialitats d'en 浩平 (Kohei) 寺門 (Terakado); aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 4 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Niek Arts va augmentar la diferència de Habka a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Michael Fastré va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Habka.
  • 288 Minuto 29 (Ocasión evento especial): Al minut 29 un defensor va evitar que un jugador del Habka pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Habka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Doñamaría en un 1 contra 1 amb el porter Hana Mahmood Dawoud, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Citadel International

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Joerick Burkey de International va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Khalil Mansour Samawi de International va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.