Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731367061

Amistoso (Int.) 731367061 Información oficial sobre el partido 731367061 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

momoboy73 Team Alineación oficial del equipo 'momoboy73 Team' en el partido 0 - 2 Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
momoboy73 Team Alineación oficial del equipo 'momoboy73 Team' en el partido 2 - 2 Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

momoboy73 Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Giuseppe Boldi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de momoboy73.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Andrea Cisorio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de momoboy73 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Giuseppe Boldi no s'ho podia creure.

Robledo del Mazo

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En David Maristany donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, Valery Zboryn va pentinar un córner cap al segon pal que Isael Guimarães va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Sa-ngat Wongrabiab de Robledo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Robledo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Maristany, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Alessandro Marchello va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Robledo va ser a punt de marcar al minut 53, quan el seu jugador Valery Zboryn va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): David Maristany quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luigi Insalaco, però la pilota va topar amb el travesser.