Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366695

Amistoso (Int.) 731366695 Información oficial sobre el partido 731366695 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 1 - 9 Tecza Milomlyn Alineación oficial del equipo 'Tecza Milomlyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 1 - 3 Tecza Milomlyn Alineación oficial del equipo 'Tecza Milomlyn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penedes

Goles Goles

  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de penedes al minut 57. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Marlon Gremling va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip penedes Torcuato Enlle quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pedro Caruncho l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Fernando Jimilio va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan Joaquín Falera des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Marlon Gremling de penedes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aad Lechat.

Tecza Milomlyn

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Matteo Pirotta de Milomlyn va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Andrea Furiani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Amadeusz Siekierski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Milomlyn, al minut 30. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Matteo Pirotta de Milomlyn l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 47 de partit.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Milomlyn per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 74. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en István Nemes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 6 s'ha de veure repetit: en Anselme Delfour de Milomlyn va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Matteo Pirotta, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Matteo Pirotta va augmentar l'avantatge de Milomlyn a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 82 minuts, Andrea Furiani va superar per velocitat Cosmin Ţeca per posar el 1 - 8 al marcador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Andrea Furiani va augmentar l'avantatge de Milomlyn a 1 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.