Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366619

Amistoso (Int.) 731366619 Información oficial sobre el partido 731366619 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

SV Sooners Alineación oficial del equipo 'SV Sooners ' en el partido 2 - 0 Juventus de Liban Alineación oficial del equipo 'Juventus de Liban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Sooners Alineación oficial del equipo 'SV Sooners ' en el partido 0 - 1 Juventus de Liban Alineación oficial del equipo 'Juventus de Liban' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Sooners

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Sooners va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Pietro Angileri.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sooners i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 43 minuts de joc. Mentre en Hyacinthe Conan el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sooners va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Börsig, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Tylar Howells va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Naji Dakroub no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tylar Howells estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hyacinthe Conan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Juventus de Liban

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Pierre Ghantous va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.