Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366527

Amistoso (Int., RC) 731366527 Información oficial sobre el partido 731366527 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

1997 Rescate en Nueva York Alineación oficial del equipo '1997 Rescate en Nueva York' en el partido 4 - 0 Team Triple X Alineación oficial del equipo 'Team Triple X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1997 Rescate en Nueva York Alineación oficial del equipo '1997 Rescate en Nueva York' en el partido 5 - 0 Team Triple X Alineación oficial del equipo 'Team Triple X' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1997 Rescate en Nueva York

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Singgih Sueb de Carpenter, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Carpenter va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bobo Bartram des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Carpenter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bobo Bartram progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Carpenter pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bobo Bartram va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Carpenter va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salva Langarica en un 1 contra 1 amb el porter Remy de Wijs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Carpenter va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Joaquín Venegas Carrillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salva Langarica va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jiwan Tatma va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Singgih Sueb gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Remy de Wijs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Ramón María Urtusaustegui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Bobo Bartram gairebé va marcar per a Carpenter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ramón María Urtusaustegui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Remy de Wijs va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Team Triple X

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Lucas Hijdra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trrrrriple que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Trrrrriple va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Steven Hof va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Trrrrriple van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Nicolaas Groener va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Steven Hof de Trrrrriple va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.