Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366460

Amistoso (Int., RC) 731366460 Información oficial sobre el partido 731366460 en Hattrick

14.05.2024 22:45:00

Bora-Bora F.C. Alineación oficial del equipo 'Bora-Bora F.C.' en el partido 2 - 3 Ledesma C.F. Alineación oficial del equipo 'Ledesma C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bora-Bora F.C. Alineación oficial del equipo 'Bora-Bora F.C.' en el partido 4 - 0 Ledesma C.F. Alineación oficial del equipo 'Ledesma C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bora-Bora F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Kealii Tetuanui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bora-Bora es posava per davant!
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Heimano Rai de Bora-Bora va demostrar les seves habilitats al minut 76 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kealii Tetuanui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Tearemoana Mapu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tearemoana Mapu va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Manoel Creo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ura Teriierooiterai va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Heimano Rai no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Ledesma C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ignacio Ledesma de Ledesma va marcar de penal l'empat al minut 39.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bora-Bora. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfred Panič la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ledesma es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 43.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Seghada Akhobach era molt més ràpid que el defensa Ariihau Amo. Al minut 73, el jugador de Ledesma va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Ledesma de Ledesma es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén De Los Ríos de Ledesma es va guanyar la targeta groga merescudament.