Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731365632

Amistoso 731365632 Información oficial sobre el partido 731365632 en Hattrick

14.05.2024 18:15:00

Braun-Weiß Barsbüttel Alineación oficial del equipo 'Braun-Weiß Barsbüttel' en el partido 1 - 1 VfB Schluck Alineación oficial del equipo 'VfB Schluck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Braun-Weiß Barsbüttel Alineación oficial del equipo 'Braun-Weiß Barsbüttel' en el partido 0 - 1 VfB Schluck Alineación oficial del equipo 'VfB Schluck' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braun-Weiß Barsbüttel

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Henrico Hagenbeck de Braun-Weiß va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 48, tothom va saber perquè en Jacob Stoercher era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Jacob Stoercher va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Braun-Weiß van sortir al contraatac al minut 77, però Henrico Hagenbeck va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

VfB Schluck

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Eugen Riedlsperger va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.