Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731365535

Amistoso (Int.) 731365535 Información oficial sobre el partido 731365535 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

La Dea Rocchese 1964 Alineación oficial del equipo 'La Dea Rocchese 1964' en el partido 1 - 4 U.E. El Segriá Alineación oficial del equipo 'U.E. El Segriá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Dea Rocchese 1964 Alineación oficial del equipo 'La Dea Rocchese 1964' en el partido 0 - 1 U.E. El Segriá Alineación oficial del equipo 'U.E. El Segriá' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Dea Rocchese 1964

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El contraatac de Rocchese va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Csaba Kovács va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rocchese sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Daniel Mastrodicasa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Italo Mimmo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rocchese que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Petr Košek de Rocchese es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enzo Penna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.E. El Segriá

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del El Segriá van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Gorriti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): En Luis Gorriti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 48 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, El Segriá va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Blanco, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Jon Uribarrizearreta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manuel Blanco no va ser aprofitada per en Luis Gorriti que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Luis Gorriti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Jon Uribarrizearreta de El Segriá va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Jon Uribarrizearreta de El Segriá va fallar un penal al minut 84. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Itruburu de El Segriá amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.