Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731365345

Amistoso (Int.) 731365345 Información oficial sobre el partido 731365345 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

C.A.Metal Alineación oficial del equipo 'C.A.Metal' en el partido 1 - 3 Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A.Metal Alineación oficial del equipo 'C.A.Metal' en el partido 2 - 0 Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.Metal

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 20, indicava inequívocament que en Hugo Šafařík va saber trobar la xarxa rival. C.A.Metal desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): C.A.Metal va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Gianfranco Ceretta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Massimiliano Pocina va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.A.Metal.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): C.A.Metal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Aron Selyunin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Hugo Nicolás Marini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.A.Metal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Massimiliano Pocina no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Leonel Fiorentini de C.A.Metal es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gianfranco Ceretta de C.A.Metal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting de Foz

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Hendrik Tanzer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergi Travé que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a SPOFOZ.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): SPOFOZ va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hendrik Tanzer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Sáenz López que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): SPOFOZ va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Ramadori va desviar el xut final de Sergio Simón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Sáenz López va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ernesto Real de Asua, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Sergi Travé va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Ramadori, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samuel Martín Benítez de SPOFOZ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.