Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364776

Amistoso (RC) 731364776 Información oficial sobre el partido 731364776 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Los Periquitos Alineación oficial del equipo 'Los Periquitos' en el partido 0 - 6 Atlético Almozara Alineación oficial del equipo 'Atlético Almozara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Periquitos Alineación oficial del equipo 'Los Periquitos' en el partido 1 - 7 Atlético Almozara Alineación oficial del equipo 'Atlético Almozara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Periquitos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iván Zurita va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abd El Ghafour Tohami, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Atlético Almozara

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Atlético va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de David Corrons.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Robert Mocanu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atlético.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atlético augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Israel Bello Figueroa es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Tornero, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Atlético, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i David Corrons va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Robert Mocanu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Pardo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 10 de joc.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Robert Mocanu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Israel Bello Figueroa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Corrons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.