Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364702

Amistoso 731364702 Información oficial sobre el partido 731364702 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Real Galapagar Alineación oficial del equipo 'Real Galapagar' en el partido 3 - 6 Porothinaikos Alineación oficial del equipo 'Porothinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Galapagar Alineación oficial del equipo 'Real Galapagar' en el partido 1 - 2 Porothinaikos Alineación oficial del equipo 'Porothinaikos' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Galapagar

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Galapagar va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Siandy Karim, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Galapagar aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Abdezzahir Ben-Aïssa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Galapagar per la dreta va donar com a resultat un gol de Pietro Conserva al minut 80 que reduïa la distància a 3 - 6.

Porothinaikos

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jordi Callo va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): Al 38 minuts, El Pth va fer el 1-2. En Simeón Larra va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Méndez Castro va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fernando Blanco Ramos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Simeón Larra va augmentar l'avantatge de Pth a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Simeón Larra de Pth va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Simeón Larra de Pth l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Simeón Larra quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Nikita Ogoltsov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Perry Goudena va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Perry Goudena va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.