Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364642

Amistoso (Int.) 731364642 Información oficial sobre el partido 731364642 en Hattrick

16.05.2024 02:00:00

Tigres de la UANL Alineación oficial del equipo 'Tigres de la UANL' en el partido 4 - 5 Fc Ripy Alineación oficial del equipo 'Fc Ripy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tigres de la UANL Alineación oficial del equipo 'Tigres de la UANL' en el partido 5 - 2 Fc Ripy Alineación oficial del equipo 'Fc Ripy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigres de la UANL

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Ongky Ikhsan va donar a UANL un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 23 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ongky Ikhsan, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a UANL.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gerlando Maggipinto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 58.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Mohamed Chamed va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jacinto Maratos del UANL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Théo Helsmoortel de UANL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc Ripy

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador visitant Vicent Canonge va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 16 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Markus Kopra va anar a parar al cap de Carlos Faura que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Ripy el 1 - 2.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a Ripy l'avantatge per 1 - 3. Carlos Estanyol en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Luiz Roberto da Vila va posar els visitants Ripy per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 135 Minuto 85 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Uvindu De Mel va demostrar la seva experiència quan al minut 85 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 5. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): Markus Kopra va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 52, però no s'esperava que en Adrian Furgalski, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viorel Cola de Ripy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luiz Roberto da Vila de Ripy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.