Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364486

Amistoso (Int.) 731364486 Información oficial sobre el partido 731364486 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Club Social Deportes Concepcion Alineación oficial del equipo 'Club Social Deportes Concepcion' en el partido 6 - 2 Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Club Social Deportes Concepcion Alineación oficial del equipo 'Club Social Deportes Concepcion' en el partido 7 - 0 Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Social Deportes Concepcion

Goles Goles

  • 100 Minuto 33 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Diego Del Rosario Lacroix. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 33 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Concepcion una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Enrique Lubascher, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 49.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mulliguren. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Munizaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Concepcion es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 76.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Concepcion van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Munizaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Concepcion va aconseguir el 5 - 2 quan Luis Munizaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Del Rosario Lacroix va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Concepcion per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Luis Munizaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Concepcion va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Rodrigo López ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Concepcion Aristidis Mavrofridis quasi va assolir l'empat al minut 10 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Imiri Berlinghieri hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Mulliguren Club de Futbol

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rickard Nordtorp de Mulliguren es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mulliguren eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Tomiţă Díaz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Vives de Mulliguren es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.