Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364374

Amistoso (Int., RC) 731364374 Información oficial sobre el partido 731364374 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 1 - 2 Rapid Nürnberg Alineación oficial del equipo 'Rapid Nürnberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Rapid Nürnberg Alineación oficial del equipo 'Rapid Nürnberg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, VALDELORS aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nick Gratzke va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maximiliano Cardenal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, Maximiliano Cardenal de VALDELORS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Rapid Nürnberg

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Laurent von Bonin del Nürnberg va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sascha Jungwirth que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): En Laurent von Bonin va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iván Zalaya la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nürnberg va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Eric Steinkrauß va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ralf Stefan Schwarzbichler de Nürnberg va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Laurent von Bonin que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sascha Jungwirth va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nürnberg va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joern Reiter, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Smiljan Andrijević de Nürnberg es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.