Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364284

Amistoso (Int., RC) 731364284 Información oficial sobre el partido 731364284 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido 1 - 4 BIG Mafia Team Alineación oficial del equipo 'BIG Mafia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido 0 - 3 BIG Mafia Team Alineación oficial del equipo 'BIG Mafia Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benito Camelas C.F

Goles Goles

  • 101 Minuto 19 (Gol por el centro): El Camelas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fruela Ortega Aguilar es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amai Elizaldea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Berriotxoa Aiardi de Camelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BIG Mafia Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dimitri Britt sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jannick Névir que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, un xut de Vasiliy Shelomentsev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Waldemar Rzepiela de mafiotii l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 29 de partit.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al 58 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a mafiotii augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hermógenes Fariña es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tomas Dileo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dimitri Britt va intentar anar-se'n per velocitat al minut 59 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): mafiotii van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Dimitri Britt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitri Britt.