Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364189

Amistoso (RC) 731364189 Información oficial sobre el partido 731364189 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 0 - 3 Corcubión Alineación oficial del equipo 'Corcubión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 0 - 9 Corcubión Alineación oficial del equipo 'Corcubión' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Txema Sietes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alberto Alquézar va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Willy Southwood de Jacinto es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Calzadilla de Jacinto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Txema Sietes.

Corcubión

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Richardt Oelhafen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Corcubión va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bartolomeu de Rosita, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Gerhard Audergon des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Alejandro Melida va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Breixo Lapido, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Iliyan Androv de Corcubión va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Iliyan Androv se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.