Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731363757

Amistoso (Int., RC) 731363757 Información oficial sobre el partido 731363757 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Club Obrero Alineación oficial del equipo 'Club Obrero' en el partido 2 - 4 Anser Fabalis Alineación oficial del equipo 'Anser Fabalis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Obrero Alineación oficial del equipo 'Club Obrero' en el partido 1 - 2 Anser Fabalis Alineación oficial del equipo 'Anser Fabalis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Obrero

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Leandro Toffanello de Obrero aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Corria el minut 51, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Obrero s'avançava en el marcador després que en Ángel Castrelo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, David Haigaznyan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Yates de Obrero es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro Toffanello de Obrero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Anser Fabalis

Goles Goles

  • 164 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Fabalis al minut 22. Johan Öhlind va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 160 Minuto 59 (Gol de falta): L'entrenador de Fabalis es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Johan Öhlind era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Fabalis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Morten Sortland, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Johan Öhlind de Fabalis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dag 'Stenhård' Stenseth va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Johan Öhlind, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Dexter Scadden va estar a punt de posar per davant a Fabalis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Bornes va impedir un gol cantat.