Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731363501

Amistoso (Int., RC) 731363501 Información oficial sobre el partido 731363501 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido 3 - 1 Nikaia City Alineación oficial del equipo 'Nikaia City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido 2 - 0 Nikaia City Alineación oficial del equipo 'Nikaia City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Organización

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ferran Gorch de Organización va aconseguir igualar el partit al minut 42, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, David Lucendo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Organización es posava per davant!
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El contraatac de Organización va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que David Lucendo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Antonio Cianca gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Organización enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Luis Cabanellas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Cianca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Nikaia City

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hernán Cayetano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): En Naoum Avazoglou, al minut 35 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Mario César Ezcarte el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Yiannis Agalianos va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Panos Kalliontzis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Hernán Cayetano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benito Dengra va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Nikaia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Argiris Geladakis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.