Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731363053

Amistoso (Int., RC) 731363053 Información oficial sobre el partido 731363053 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 3 - 1 BlueBirds FC Alineación oficial del equipo 'BlueBirds FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 1 BlueBirds FC Alineación oficial del equipo 'BlueBirds FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): R.Canillas, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Heriberto Holguín per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Heriberto Holguín, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a R.Canillas.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan R.Canillas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guillermo Nuño des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Albert Drechsler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Pedro Porres de R.Canillas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): José Daniel Recio Castaños va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Flávio Henrique Santos va xutar a fora.

BlueBirds FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Paweł Cieciński.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Flávio Henrique Santos de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lajos Holló va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antti Ventola va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir David Ganea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): BlueBirds van seguir progressant per la banda dreta. Jack Geerts va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.