Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731362999

Amistoso (Int., RC) 731362999 Información oficial sobre el partido 731362999 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

Gata Lola Alineación oficial del equipo 'Gata Lola' en el partido 4 - 3 Borealis United FC Alineación oficial del equipo 'Borealis United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gata Lola Alineación oficial del equipo 'Gata Lola' en el partido 4 - 0 Borealis United FC Alineación oficial del equipo 'Borealis United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gata Lola

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Gata, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Giacomo Pedone per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Gata van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jesús Barreña en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Giacomo Pedone va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gata empatava el partit, 3 a 3, al minut 74.
  • 124 Minuto 105 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 105 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gerónimo Diego Macchi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Jorge Chauque no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Gata va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfio Whebe va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vladimir Breus.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Jorge Chauque de Gata va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerónimo Diego Macchi de Gata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Borealis United FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Evgeniy Maletskiy estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Vladimir Sinitsyn va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 26.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vladimir Sinitsyn es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luka Tremaskin va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): Borealis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 101, però el xut de Pavel Koshutin des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filipp Chepelyuk de Borealis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.