Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731362643

Amistoso (Int., RC) 731362643 Información oficial sobre el partido 731362643 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

FC Wursti Alineación oficial del equipo 'FC Wursti' en el partido 5 - 3 luca antollini Alineación oficial del equipo 'luca antollini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Wursti Alineación oficial del equipo 'FC Wursti' en el partido 9 - 0 luca antollini Alineación oficial del equipo 'luca antollini' en el partido
Es un cenizo 8.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wursti

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Wursti contenien la respiració mentre en Jari Nurmi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Wursti va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ioan Gane des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Wursti va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jani Nenonen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Jules Raesalmi va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 34. 3-2.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Iikko Lindeman de Wursti va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Wursti va aconseguir el 5 - 3 quan Pekka Stenhammar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Jules Raesalmi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Bou va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harri Virkki de Wursti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Jari Nurmi de Wursti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

luca antollini

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 26, el jugador visitant Feliu Terrafeta va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Rafael González Noriega va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 62 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Raúl Ataz va fer una jugada per la banda esquerra, però Tero Mähönen va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El antollini va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Hatz Allurralde va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.