Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731362193

Amistoso (Int., RC) 731362193 Información oficial sobre el partido 731362193 en Hattrick

15.05.2024 17:25:00

Vleutense Boyz Alineación oficial del equipo 'Vleutense Boyz' en el partido 4 - 1 Halaim Devils Alineación oficial del equipo 'Halaim Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vleutense Boyz Alineación oficial del equipo 'Vleutense Boyz' en el partido 4 - 0 Halaim Devils Alineación oficial del equipo 'Halaim Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vleutense Boyz

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Owen den Bogaard, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. V-Boyz es posava per davant!
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 en Boris Gongolev va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de V-Boyz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pieter Kooistra va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Boris Gongolev va augmentar la diferència de V-Boyz a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): V-Boyz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hubert Očkaj ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Raphaël Buchegger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Boris Gongolev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de V-Boyz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Pieter Kooistra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Hans Kersch va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Halaim Devils

Goles Goles

  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 55 minuts, Hans-Erik Hastrup va superar per velocitat Owen den Bogaard per posar el 2 - 1 al marcador.