Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361961

Amistoso (Int.) 731361961 Información oficial sobre el partido 731361961 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido 4 - 1 FC Vsetín United Alineación oficial del equipo 'FC Vsetín United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido 1 - 1 FC Vsetín United Alineación oficial del equipo 'FC Vsetín United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Culture Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Malte Lorentzen va marcar al minut 14 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Culture eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Wilhelm Heiselberg va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Culture sabia com jugar al contraatac, i al minut 56, Ivar Hangaard va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En 陈 (Chen) 综明 (Zongming) de Culture va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Wilhelm Heiselberg va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

FC Vsetín United

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Pavel Silber va pentinar un córner cap al segon pal que Josef Růčka va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): František Chmelíř estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Josef Růčka, als 53 minuts, va fallar per ben poc.