Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361730

Amistoso (Int., RC) 731361730 Información oficial sobre el partido 731361730 en Hattrick

15.05.2024 18:50:00

Guinness Boys Alineación oficial del equipo 'Guinness Boys' en el partido 4 - 6 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Guinness Boys Alineación oficial del equipo 'Guinness Boys' en el partido 2 - 8 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinness Boys

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): Guinness va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Pauli Nordtorp, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Cervantes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guinness se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 27.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Guinness va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gonzalo Cervantes des de dins de l'àrea.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan David Debula va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 68.

ST Rivet Experience

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Alex Membe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alex Membe va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Experience va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 29.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Geir Johansen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb 57 minuts jugats, Geir Johansen de Experience va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Experience agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mrisho Membe amb mestria.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Erasto Katagira de Experience va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 4 - 6 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!