Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361616

Amistoso (Int., RC) 731361616 Información oficial sobre el partido 731361616 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 3 - 2 Joda Jodita Alineación oficial del equipo 'Joda Jodita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 0 - 1 Joda Jodita Alineación oficial del equipo 'Joda Jodita' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavy Metal FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Mauro Cachola no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Mauro Cachola va donar a Heavy un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 137 Minuto 95 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 95 una excel·lent centrada de Iván Chaparro va arribar a José Álvaro Pascual, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Xusto Monterroso va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Mauro Cachola, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 242 Minuto 98 (Ocasión de contra por la izquierda): Heavy van sortir al contraatac al minut 98, però Ander Rubalcaba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): El Heavy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 100, però en Xonás Baldomar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Joda Jodita

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Rumulo Aristóbulo Pereyra va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el Jodita va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos María Ríos, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Hernán Tolengo gairebé marca per a Jodita al minut 26 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dante Joaquín Ferraro de Jodita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.