Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361464

Amistoso (Int., RC) 731361464 Información oficial sobre el partido 731361464 en Hattrick

15.05.2024 17:25:00

Yellow&White Alineación oficial del equipo 'Yellow&White' en el partido 7 - 0 Nordic Light Alineación oficial del equipo 'Nordic Light' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Yellow&White Alineación oficial del equipo 'Yellow&White' en el partido 10 - 0 Nordic Light Alineación oficial del equipo 'Nordic Light' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yellow&White

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Carsten Eshuijs va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Yellow&White.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Abdelhannane Berkani va incrementar l'avantatge de Yellow&White amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Ilja van der Wolf va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Yellow&White a 4 - 0. Kemal Can va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Yellow&White i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 86 minuts de joc. Mentre en Abdelhannane Berkani el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Thije Snoucks sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 87 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yellow&White pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abdelhannane Berkani va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Yellow&White va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maximilian Grabowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Yellow&White van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anders Davidsson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Yellow&White ho intentava per la dreta per mitjà de Thije Snoucks, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Abdelhannane Berkani de Yellow&White va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nordic Light

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Lowie Ponnet va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Maximilian Grabowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fritz Sonne de Nordic es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.