Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361315

Amistoso (Int., RC) 731361315 Información oficial sobre el partido 731361315 en Hattrick

15.05.2024 22:00:00

Showtime in Marinhas Alineación oficial del equipo 'Showtime in Marinhas' en el partido 0 - 2 Maradonnerup Juniors Alineación oficial del equipo 'Maradonnerup Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Showtime in Marinhas Alineación oficial del equipo 'Showtime in Marinhas' en el partido 0 - 1 Maradonnerup Juniors Alineación oficial del equipo 'Maradonnerup Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Showtime in Marinhas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Duarte Francisco da Rocha va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Showtime que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Showtime van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 48, però el xut de Roman Rabinovich des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Showtime, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Duarte Francisco da Rocha va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Maradonnerup Juniors

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Gabriel Lange posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, Maradonnerup va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Allan Nisskär.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Steffen Thygesen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jes Johnsen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Allan Nisskär va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Steffen Thygesen, però aquest no va encertar a marcar.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Gabriel Lange va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 47 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Maradonnerup Kaj Damsted quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juanjo Comor l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 60 per Gabriel Lange va anar a parar a la creueta.