Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360887

Amistoso 731360887 Información oficial sobre el partido 731360887 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Justicia Canaria Alineación oficial del equipo 'Justicia Canaria' en el partido 4 - 2 C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Justicia Canaria Alineación oficial del equipo 'Justicia Canaria' en el partido 6 - 3 C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido
Tiene mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Justicia Canaria

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Santiago Valiño igualava per Justicia en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Passat el minut 47 de joc, Cálico Mir facilitava les coses al Justicia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Salif Fadiga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luis Robles Acuña, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 2 a l'estadi!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Justicia va augmentar la diferència quan Cálico Mir no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Marco Estramigas va poder marcar per a Justicia en un servei de cantonada picat per en Pēteris Gromovs quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Justicia va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Salif Fadiga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

C.V. Canis

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Alfonso Cervati de Canis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Mieczysław Maczak donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 81 en Mieczysław Maczak va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pedro Ignacio Paez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Cervati de Canis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.