Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360816

Amistoso (Int.) 731360816 Información oficial sobre el partido 731360816 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Loytynkatu Alineación oficial del equipo 'Loytynkatu' en el partido 0 - 2 Wałsza P-no Alineación oficial del equipo 'Wałsza P-no' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Loytynkatu Alineación oficial del equipo 'Loytynkatu' en el partido 1 - 0 Wałsza P-no Alineación oficial del equipo 'Wałsza P-no' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loytynkatu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Mazo Monzón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Loytynkatu va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 42 que Piotr Starczynowski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Loytynkatu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dmitri Verheyden, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 59 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Pedro Beneitez de Loytynkatu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Wałsza P-no

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Wałsza va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Amadeusz Uczciwek, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Radosław Naporowski de Wałsza va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Wałsza van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Tadeusz Machciński no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.