Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360775

Amistoso (Int.) 731360775 Información oficial sobre el partido 731360775 en Hattrick

15.05.2024 21:55:00

Lunecas Team Alineación oficial del equipo 'Lunecas Team' en el partido 3 - 2 Nankatsu II Szczecin Alineación oficial del equipo 'Nankatsu II Szczecin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lunecas Team Alineación oficial del equipo 'Lunecas Team' en el partido 2 - 3 Nankatsu II Szczecin Alineación oficial del equipo 'Nankatsu II Szczecin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,8 % 68,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lunecas Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jorge Diogo Ribeiro Moreira, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Lunecas va ser Leon Klukowski.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 75 i semblava que Lunecas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jorge Diogo Ribeiro Moreira va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Lunecas ho intentava per la dreta per mitjà de Elias Bishaw, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Leon Klukowski gairebé va marcar per a Lunecas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Elias Bishaw hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nimit Terdterng havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Diogo Ribeiro Moreira per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bartłomiej Kuglarz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Elias Bishaw va entorpir al marcador d'en Salvatore Pannuti per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Nankatsu II Szczecin

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roman Leżański arribés a peus de Jan Szczerbal, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nankatsu el 1 - 1.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jan Szczerbal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22 de temps, Atso Liiri de Nankatsu va fallar un penal.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jan Szczerbal sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Łukasz Protasewicz de Nankatsu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johnson Zhao es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.