Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360386

Amistoso (Int.) 731360386 Información oficial sobre el partido 731360386 en Hattrick

15.05.2024 09:30:00

FC Marie-Louise Alineación oficial del equipo 'FC Marie-Louise' en el partido 3 - 2 Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Marie-Louise Alineación oficial del equipo 'FC Marie-Louise' en el partido 3 - 0 Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Marie-Louise

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Sepp Klenner igualava per Marie-Louise en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Marie-Louise prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Louis Crémades va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Marie-Louise va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Christof Rümmele, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ndoro Minnie al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sepp Klenner va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Falko Wild de Marie-Louise va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, Louis Crémades gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Louis Crémades va sortir molt desviat al minut 58.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Christof Rümmele de Marie-Louise gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Atlético Chavatars II

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Chavatars va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fiorenzo De Andreis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Chavatars van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Aide Mallagoia va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.