Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360371

Amistoso (Int.) 731360371 Información oficial sobre el partido 731360371 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Movies Alineación oficial del equipo 'Movies' en el partido 6 - 4 Westfield Cubs Alineación oficial del equipo 'Westfield Cubs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Movies Alineación oficial del equipo 'Movies' en el partido 6 - 4 Westfield Cubs Alineación oficial del equipo 'Westfield Cubs' en el partido
Tiene un resultado normal 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,2 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Movies

Goles Goles

  • 114 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de 7 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Movies, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Àngel Jubany de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Movies va ser Marc Juriol.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Movies una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marc Juriol, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 53.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Àngel Jubany al minut 59, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Movies i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Movies a 5 - 3. Gabriele Pinazzi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Àngel Jubany sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Movies a 6 - 3.

Westfield Cubs

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Westfield Veli-Petteri Viuhkola va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Giovanni Galeota que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Bennie Thesdorf de Westfield va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): Westfield van aconseguir el 6 - 4 que retallava diferències al minut 91 quan Veli-Petteri Viuhkola sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Westfield va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Duccio Minischetti no va poder controlar.