Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360277

Amistoso (Int.) 731360277 Información oficial sobre el partido 731360277 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 2 - 5 Kauno Žalgiris Alineación oficial del equipo 'Kauno Žalgiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 0 - 6 Kauno Žalgiris Alineación oficial del equipo 'Kauno Žalgiris' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Plicationix

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): En Silvester Haban va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Christoph De Wilder la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Francisco Martín Caldentey de Plicationix va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christoph De Wilder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kauno Žalgiris

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 23 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Janis Nagevičius.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Janis Nagevičius quedar desmarcat i marcar per a Žalgiris al minut 25. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Plicationix. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sascha Pokorny la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Žalgiris es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 68.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Janis Nagevičius, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Žalgiris va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vadim Simochkin, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jogys Arminas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Žalgiris va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lasse Weghofer es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.