Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360118

Amistoso (Int.) 731360118 Información oficial sobre el partido 731360118 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido 3 - 0 Manchester-United F.C. Alineación oficial del equipo 'Manchester-United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido 2 - 1 Manchester-United F.C. Alineación oficial del equipo 'Manchester-United F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lekutrasto

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Dàvid Bonnín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lekutrasto.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Lekutrasto va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Anaitz Madin, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Lekutrasto al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Jacob Skoumal. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anaitz Madin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Manuel Roger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xenpelar Garagarra va rematar alt.

Manchester-United F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Săndel Băsceanu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ruperto Maior va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xabier Agerri no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daniel Cabuz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marius Leordeanu de Man United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.