Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360062

Amistoso (Int., RC) 731360062 Información oficial sobre el partido 731360062 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido 4 - 2 3 Left Feet Alineación oficial del equipo '3 Left Feet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido 3 - 3 3 Left Feet Alineación oficial del equipo '3 Left Feet' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vampirators

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Vampirators va posar-se per davant 1 - 0 al minut 22, quan Jean Drolet va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dobrogost Machaczka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Vampirators al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Jean Drolet. 3 - 0 pels locals.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Malte Alexander Wieseck va anar directament als peus de Mihail Vachkov que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patricio Villaragut de Vampirators va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47 del partit, Patricio Villaragut de l'equip Vampirators, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

3 Left Feet

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Left va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Aki Ahosola va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Eugen Kiviluoma va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Left va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Patryk Kaputa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristi Horga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Left creava perill des de la dreta al minut 33, però en Patryk Kaputa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eugen Kiviluoma desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): John Falcone per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 77 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Aki Ahosola amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yazid Abed de Left amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eugen Kiviluoma de Left es va guanyar la targeta groga merescudament.