Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359950

Amistoso (Int.) 731359950 Información oficial sobre el partido 731359950 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 3 - 4 Shankalloni Alineación oficial del equipo 'Shankalloni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 4 - 1 Shankalloni Alineación oficial del equipo 'Shankalloni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banshee Sheriffs

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Sérvulo Abelleira de Sheriffs, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Sheriffs per la dreta va donar com a resultat un gol de Razi Dahane al minut 73 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 79 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Porfírio Pereira, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Sheriffs a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Razi Dahane va estar a punt d'empatar per a Sheriffs quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Massimo Natalicchio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dëshirim Esati estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Masahide Peñaranda, als 56 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aimar Basterrika de Sheriffs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Razi Dahane.

Shankalloni

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador visitant Montasser Montasser va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 11 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Shankalloni prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Montasser Montasser.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adel Mahrous de Shankalloni l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 70 de partit.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Ashraf Asaad de Shankalloni va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Montasser Montasser va servir per deixar enrere el gegant Masahide Peñaranda al minut 63, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ibrahim Mahfouz de Shankalloni va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ashraf Asaad de Shankalloni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.