Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359942

Amistoso (Int., RC) 731359942 Información oficial sobre el partido 731359942 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido 5 - 4 Athletico AFC Alineación oficial del equipo 'Athletico AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido 3 - 4 Athletico AFC Alineación oficial del equipo 'Athletico AFC' en el partido
Tiene suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La ChiriMoya Mecánica

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): ChiriMoya va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Oriol Badet va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Şinasi Fethi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ChiriMoya se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 22.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Celso Rafaél Diz va pentinar un córner cap al segon pal que Şinasi Fethi va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Salazar de ChiriMoya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Oriol Badet de ChiriMoya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Şinasi Fethi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Raúl Reguero Manjón de ChiriMoya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jodokus Klötzner en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per 龙 (Long) 业风 (Yefeng) de ChiriMoya anava molt fort i col·locat però Jodokus Klötzner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ChiriMoya Jesús Berástegui, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jodokus Klötzner. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): David Urtxulegi de ChiriMoya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ChiriMoya Jesús Salazar va intentar enganyar Jodokus Klötzner amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Joan Rispau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

Athletico AFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts 雷 (Lei) 向阳 (Xiangyang) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Athletico van mostrar una bona compenetració quan al minut 32 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Gonzalo Rodríguez va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Stephan Jacobs va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletico, Stefan Herold, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En 雷 (Lei) 向阳 (Xiangyang) al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Athletico va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Stefan Herold que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Viorel Chiş de Athletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Jeremy Supusepa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Viorel Chiş, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Thoralf Willecke al minut 92 semblava entrar, però David Urtxulegi va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Andri Volery va marcar al minut 107 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jeremy Supusepa va xutar fora per a Athletico, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Viorel Chiş anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Athletico.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Athletico, 雷 (Lei) 向阳 (Xiangyang), col·locà la pilota just a les mans d'en David Urtxulegi. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sikko Haringa de Athletico va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Aaron Kivivuori de Athletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jodokus Klötzner va xutar fora per a Athletico, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!