Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359866

Amistoso (Int., RC) 731359866 Información oficial sobre el partido 731359866 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 4 - 2 Alemannia 05 Mettmann Alineación oficial del equipo 'Alemannia 05 Mettmann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 5 - 1 Alemannia 05 Mettmann Alineación oficial del equipo 'Alemannia 05 Mettmann' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rehenes de Carthago

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Carthago aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Davidson Siliona va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Carthago s'esgargamellaven dempeus per esperonar Davidson Siliona que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Carthago s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Sebastian Infante per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Carthago va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Artaitz Txabarria, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Genar Azkorreta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sebastian Infante va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Muaz Uz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Sebastian Infante de Carthago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Alemannia 05 Mettmann

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Alemannia agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Josef Kortüm amb mestria.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Ralf-Peter Schüsselbuden de Alemannia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Alemannia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Eivaidas Budzevičius va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Siewiecki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.